ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ατομικά Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης

Τα σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης είναι από 2-4 ώρες γίνονται ατομικά και ομαδικά (βγαίνει σχετική ανακοίνωση) δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης στο κάθε σεμινάριο.

Σεμινάριο Αυτογνωσίας

Τι έλεγε ο Σωκράτης για την αυτογνωσία; τι με εμποδίζει να δω τον εαυτό μου; Πράγματα που πιστεύω για μένα και είμαι βέβαιος ότι ισχύουν μπορεί και να μην ισχύουν;  Τι πιστεύουν οι φίλοι μου για μένα; Τι με εμποδίζει στην προσωπική μου εξέλιξη;  Ας δώσουμε τις απαντήσεις και ας κάποιες καταρρίψουμε τις αβέβαιες βεβαιότητες. 


Σεμινάριο Επικοινωνίας

Σημασία έχει τι λέμε, πότε το λέμε αλλά και πως το λέμε. Μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο μαθαίνουμε τεχνικές επικοινωνίας για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία, τις πωλήσεις, τις σχέσεις με τους ανθρώπους μας και  την διαχείριση δύσκολων καταστάσεων.


Σεμινάριο Οικονομικής Διαχείρισης 

Βασικές αρχές για την σωστή διαχείριση στα έσοδα και τα έξοδα. Αναζήτηση τρόπων πληροφόρησης και μελέτη επιτυχημένων δασκάλων επενδύσεων που ξέφυγαν από δύσκολες συνθήκες και μας προτείνουν τρόπους καλύτερης διαχείρισης και επένδυσης των χρημάτων.


Σεμινάριο Διαχείρισης σχέσεων 

Σεμινάριο διαχείρισης σχέσεων, συγκρούσεων, κατανόηση της διαφορετικότητας του κάθε μέλους και των αναγκών μιας σχέσης. Βασισμένο  σε ασκήσεις την Αγάπη και το Εμείς.
Μπορούμε να αποδεχτούμε το Εμείς περισσότερο από το Εγώ μας; 
Τι χρειάζεται να κάνουμε για να στηρίξουμε την επιλογή μας;
Εμείς έχουμε κάνει λάθη; 
Ελάτε να τα απαντήσουμε όλα..