ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ COACHING

Ατομικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης που βοηθούν τον πελάτη να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό του να λάβει ρεαλιστικές αποφάσεις, να βρει απαντήσεις, και να βάλει στόχους.. Στη διαδικασία των συνεδριών δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση καθώς βασίζονται στη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη. Οι συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης είναι για επαγγελματικούς στόχους, προσωπική εξέλιξη, προβληματισμούς και διαχείριση σχέσεων.

«Η σκέψη μας πολλές φορές μοιάζει με ένα ακατάστατο δωμάτιο που χρειάζεται τακτοποίηση. Μετά την τακτοποίηση το δωμάτιο αυτό φαίνεται καθαρότερο και ομορφότερο»

Ατομικές Συνεδρίες προσωπικής Ανάπτυξης και online μέσω εφαρμογών (Ζοοm skype, messenger)

Ενημερωθείτε για τα βιωματικά εργαστήρια Συστημικής Αναπαράστασης μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook : Ωριμάζω

ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ

B.A in Performing Arts
Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills Practitioner Level

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Τι είναι η Δημιουργική Γραφή;
Διήγημα,

Μυθιστόρημα,

Νουβέλα,

Ποίηση

Περιγραφή

Αφήγηση

Πλοκή

Ήρωας

Μέθοδος Brainstoriming

Επιμέλεια Κειμένου

Έκδοση

Η τέχνη ως θεραπευτικό μέσο

Ασκήσεις

Πρακτική

Σου αρέσει να γράφεις; θέλεις να αναπτύξεις την φαντασία σου και τον τρόπο γραφής σου; Σκέφτεσαι να εκδόσεις το βιβλίου σου; Σε συναρπάζουν οι ανατροπές στα κινηματογραφικά σενάρια;
Το Κέντρο Ωριμάζω και ο Μάνος Ζερβάκης σε προσκαλούν στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής σε ένα ταξίδι ουσιαστικής γνώσης ασκήσεων και παιχνιδιού για να αποκτήσεις όσα εφόδια χρειάζεται ένας συγγραφέας. Από την αφήγηση και την περιγραφή στον ήρωα την πλοκή, την επιμέλεια και την έκδοση.
Μέσα μέσα από τη γραφή και τις τεχνικές της θα ανακαλύψουμε τρόπους που μπορούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τον ψυχικό μας κόσμο αλλά και να θέσουμε στόχους προς επίτευξη στην προσωπική μας ζωή.

– δυνατότητα και online
Λ. Βουλιαγμένης 202 Δάφνη (πλησίον μετρό Δάφνης)

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Εισαγωγή στον κόσμο του Θεάτρου και της Υποκριτικής τέχνης για όσους αγαπούν το θέατρο. Μια σφαιρική γνώση από τη θεωρία του θεάτρου, την ιστορία του, τη μελέτη του κειμένου έως την προετοιμασία του ρόλου για την παράσταση. Καλλιέργεια της ελεύθερης έκφρασης και της σωστής προσέγγισης του ρόλου μέσα από ασκήσεις και αυτοσχεδιασμό. Συνεργασία, ανάπτυξη δεξιοτήτων και εκφραστικών μέσων.Ιστορία θεάτρουΜελέτη του κειμένουΑνάλυση του ρόλουΑυτοσχεδιασμόςΣωματικές ασκήσειςΕργαλεία του ηθοποιούΜελέτη ΜονολόγουΘεατρικό παιχνίδι

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 6943537692 ή στο e-mail: info@orimazo.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες στο : https://www.orimazo.gr/