ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ – » H τέχνη ως θεραπευτικό μέσο»

Τι είναι η Δημιουργική Γραφή;
Διήγημα, Μυθιστόρημα, Νουβέλα, Ποίηση
Προβλήματα των νέων συγγραφέων
Περιγραφή
Αφήγηση
Πλοκή
Ήρωας
Μέθοδος Brainstoriming
Επιμέλεια Κειμένου
Έκδοση
Η τέχνη ως θεραπευτικό μέσο
Ασκήσεις
ΠρακτικήΣου αρέσει να γράφεις; θέλεις να αναπτύξεις την φαντασία σου και τον τρόπο γραφής σου; Σκέφτεσαι να εκδόσεις το βιβλίου σου; Σε συναρπάζουν οι ανατροπές στα κινηματογραφικά σενάρια;
Το Κέντρο Ωριμάζω και ο Μάνος Ζερβάκης σε προσκαλούν στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής σε ένα ταξίδι ουσιαστικής γνώσης ασκήσεων και παιχνιδιού για να αποκτήσεις όσα εφόδια χρειάζεται ένας συγγραφέας. Από την αφήγηση και την περιγραφή στον ήρωα την πλοκή, την επιμέλεια και την έκδοση.
Μέσα μέσα από τη γραφή και τις τεχνικές της θα ανακαλύψουμε τρόπους που μπορούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τον ψυχικό μας κόσμο αλλά και να θέσουμε στόχους προς επίτευξη στην προσωπική μας ζωή.
Κάθε Τρίτη 19:00-21:00 για 8 συναντήσεις
(21/12, 4/1, 11/1, 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2)Λ. Βουλιαγμένης 202 Δάφνη (πλησίον μετρό Δάφνης)Κόστος εργαστηρίου: 90 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)* Oι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό COVID (72 ωρών για pcr test ή 38 ωρών για rapid test)Δυνατότητα και online παρακολούθησηςTρόπος πληρωμής:
(Σε περίπτωση online παρακολούθησης)
Προπληρωμή του ποσού με την εγγραφή στο πρόγραμμα με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 6943537692 ή στο
e-mail: info@orimazo.gr

Λίγα λόγια για τον Εισηγητή:Ο Μάνος Ζερβάκης είναι απόφοιτος B.A. in Performing Arts από το Queen Margaret of Edinburgh (αριστούχος) Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης με αντίστοιχες σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την Coaching Evolution int’l Academy και τελειόφοιτος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ με παιδαγωγική επάρκεια. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο τον κινηματογράφο την τηλεόραση και είναι μέλος του Σ.Ε.Η. Είναι αρθρογράφος στο thriveglobal.gr το bestofyou.gr, συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, θεατρικών έργων, βιβλίων προσωπικής Ανάπτυξης και μέλος του ΟΣΔΕΛ. Το πρώτο του παραμύθι ο Μικρός Ονειροπόλος ανέβηκε για 2 χρονιές σε θεατρική παράσταση στην Αθήνα και το θεατρικό έργο ο Μονόλογος του Νίντζα είχε επιτυχή πορεία σε θεατρικά φεστιβάλ. Για πολλά χρόνια ο Μάνος εργάζεται με παιδιά σε παιδικά πάρτυ ως clown -εμψυχωτής καθώς έχει συνεργαστεί και με το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη στο θεατρικό παιχνίδι. Δείτε περισσότερα στο: https://manoszervakis.com