Νέα προγράμματα και συνεργασίες

Σταρ του Κινηματογράφου

Τα παιδιά μαθαίνουν από ταλαντούχους ηθοποιούς για την ιστορία και την γλώσσα του κινηματογράφου και γίνονται σταρ παίζοντας τη σκηνή μιας πολύ επιτυχημένης ταινίας. Μετά, οι μικροί μας φίλοι χωρίζονται σε 3 ομάδες και μαζί με έναν ηθοποιό-βοηθό κάνουν πρόβα σε ατάκες που τους έχουνε δοθεί. Κατόπιν, φοράνε τα αξεσουάρ και κοστούμια, που αρμόζουν στο ρόλο τους, τα οποία θα πρέπει να τα κερδίσουν μέσα από κάποιο παιχνίδι.

Μόλις οι μικροί ηθοποιοί ετοιμαστούν, ετοιμάζεται το σκηνικό της ταινίας, με καρέκλα σκηνοθέτη (με το όνομα της/του εορταζόμενης/ου) και κλακέτα για να γυριστούν οι σκηνές με βιντεοκάμερα. Κατόπιν, παρουσιάζονται οι σκηνές και από τις 3 ομάδες στην κριτική επιτροπή και μπροστά στους γονείς (εάν επιθυμεί η/ο εορταζόμενη/ος).

Στο τέλος της βιωματικής αυτής δράσης απονείμονται σε όλους πτυχία μικρού ηθοποιού και στην/ον εορταζόμενη/ο ένα βραβείο όσκαρ. Εάν το επιθυμείτε, οι σκηνές μοντάρονται και σας δίνονται σε μορφή βίντεο για να παραμείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο και να το δωρίσετε στους μικρούς καλεσμένους του πάρτυ!

Tο πρόγραμμα αυτό μπορεί να ενσωματωθεί σε πάρτι, βαπτίσεις, σχολικές δράσεις και εκδηλώσεις συλλόγων ή εταιριών (για παιδιά εργαζομένων).

Hλικία από 7 ετών και άνω

Διάρκεια: 2 ώρες:

Υλικά : καρέκλα σκηνοθέτη, κλακέτα, αξεσουάρ (μουστάκια, καπέλα, κοσμήματα), υλικά για σκηνικά ταινίας, είδη μακιγιάζ, όσκαρ, πτυχία.

http://www.altamiraevents.com/kids/